Vores profil.

Vi er en ”ung” traditionsklub. Det er vores ambition at være den mest attraktive håndboldklub for spillere, forældre og trænere i Slagelse og omegn.

Vision

Det er Slagelse Håndboldklubs vision at være den mest attraktive håndboldklub i lokalområdet for såvel ledere, spillere og forældre.

Mission.

Vi tilbyder et udfordrende træningsmiljø i gode sociale og sportslige rammer,  samt et stærkt sammenhold, kammeratskab og en god klubånd – det er sjovt at spille håndbold !

Sammenhold.

Et stærkt sammenhold afspejler sig i gode resultater, klubånd, kammeratskab og en god atmosfære på banen – vi spiller hinanden bedre!

VELKOMMEN TIL SLAGELSE HÅNDBOLDKLUB.

På denne side kan du finde informationer fra Slagelse Håndboldklub om  kampe, ture, sociale arrangementer osv.  SHK er den største håndboldklub på Vestsjælland. Målsætningen er at skabe de bedste rammer for alle engagerede i klubben.

Slagelse Håndboldklub – Her finder du vores hold .

Det stærke sammenhold bruges målrettet til at styrke spillet på holdet og hos den enkelte spiller, da vi arbejder med fokus på talentudvikling og kvalitetstræning – vi spiller hinanden bedre.

Se vores hold her:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Hvad venter du på? Bliv en del af SHK!

Vi er ambitiøse og har en målsætning med alt, da vi ved, at det skaber resultater såvel på som udenfor banen. Der er en rød tråd i alt, hvad vi arbejder med – herunder den skriftlige ”den røde tråd” til optimering af træningsmiljøet. Vi udviser gejst, glæde og vindermentalitet – og bakker hinanden op vi har fokus på udvikling af den enkelte spiller – talentudvikling og et udviklende træningsmiljø! Bliv en del af SHK!

Godt sammenhold
Kom i From