Velkommen

Velkommen til Slagelse Håndboldklub – en håndboldklub, der forener alle, der deler kærligheden til håndbold, uanset niveau og ambitioner.

Vi tror på, at håndbold er meget mere end bare et spil. Det er en sport, der bringer folk sammen, skaber fællesskab og udvikler vores fysiske og mentale styrke. Uanset om du er nybegynder, en dygtig amatørspiller eller en eliteatlet, så har du en plads hos os.

For de unge talenter skaber vi et træningsmiljø, der fremmer udviklingen af deres færdigheder, lærer dem værdien af teamwork og fair play og inspirerer dem til at forfølge deres drømme på håndboldbanen.

De voksne medlemmer kan dyrke deres lidenskab for håndbold, uanset om det er i en hyggelig og sjov sammenhæng eller som en del af vores divisionshold.

Vi arbejder tæt sammen med vores lokalsamfund i bestræbelserne på at sprede glæden ved håndbold, fremme en sund livsstil og skabe gode resultater både på og uden for banen.

Vores mål er at være mere end blot en klub - vi vil være en del af byen og omegnens liv. Uanset om du er her for at forbedre dine færdigheder, skabe nye venskaber eller konkurrere på det højeste niveau, er vi én klub, én familie.

Vi opmuntrer alle til at støtte hinanden, respektere hinanden og fejre hinandens succeser. Så uanset hvor du er på din håndboldrejse, siger vi velkommen til Slagelse Håndboldklub. Vi ser frem til at se dig på banen, dele denne fantastiske sport sammen og opbygge et fællesskab, der varer livet igennem.

Det er Slagelse Håndboldklubs vision at være den mest attraktive håndboldklub i lokalområdet for både ledere, spillere og forældre.

Lad os sammen arbejde mod vores mål, udfordre vores grænser og fremme håndbold i vores landsdel. Velkommen til SHK – hvor håndboldens hjerte slår stærkt!


Følg SHK på FB  og LIKE siden

Fundraiser søges

Slagelse Håndboldklub søger frivillige forældre til en gruppe, der vil arbejde med at afdække og ansøge fonde, legater, kommunale
puljer etc. til gavne for vores forening. Det er et nyt område i Slagelse Håndboldklub, så der findes ikke en historik på opgaven. Vi
håber, at der blandt vores store forældregruppe er en ildsjæl eller to, som måske fra deres hverdag har en erfaring, der på den
måde kan komme til at glæde børn, unge og seniorer i håndboldklubben.
Bestyrelsen har gjort et lille forarbejde for at kunne vise nogle af de muligheder, der ligger på dette område. Vi vurderer, at der her
er gode muligheder for at sætte et positivt aftryk på klublivet og klubbens drift og dermed gøre en god klub endnu bedre.
Kunne du have interesse i at høre mere, så kontakt os gerne.
De bedste hilsner
Slagelse Håndboldklub
Formand
Hans-Jørgen Bruno Hansen


STØT Slagelse Håndboldklub 

Dobbelt støtte med OK-appen Med OK’s app kan du nemt støtte SHK Log ind i appen og vælg Slagelse Håndboldklub, så støtter du med hele 10 øre pr. liter, når du tanker med appen. Dobbelt støtte med OK-appen gælder helt frem til 31. maj 2024